Salata de carne de pasare

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata de carne de pasare

Pieptul de pui se taie cuburi. Se decojesc grepfruturile, se desfac feliile de pielita alba cu grija si se taie feliutele in romburi. Morcovii si dovleceii se razuiesc. Iaurtul se amesteca cu praful de curry, coriandrul macinat, cu chimenul, cu cimbrul si cu sarea. La urma se adauga zeama de lamaie. Romburile de grepfrut, morcovul, dovlecelul se pun intr-un castron si se amesteca cu sosul marinat. Salata asortata se asaza pe un platou mare. Mixtura din grepfrut si legume se pune peste salata. Cuburile de piept de pui se aranjeaza peste compozitie.

Ingrediente Salata de carne de pasare

800 g piept de pui fript la grill

fara piele si oase

4 grepfruturi roz

6 morcovi

4 dovlecei mici

600 g iaurt slab (1,5% grasime)

praf de curry

coriandru macinat

chimen macinat

cimbru faramitat

sare

zeama de lamaie, g salata

Categorii