Salata de cartofi cu peste afumat si ansoa

Reteta culinara Salata de cartofi cu peste afumat si ansoa din categoria Salate. Cum sa faci Salata de cartofi cu peste afumat si ansoa

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Salata de cartofi cu peste afumat si ansoa

 

„Rețete de suflet”

1 kg de cartofi 4 cepe roșii 300 g macrou afumat 70 g file de hamsii in ulei de masline 50 g masline negre 50 g masline verzi piper sare MAIONEZĂ 2 galbenusuri 2 lingurițe de muștar 200 ml ulei suc de lămâie sare

Fierbeți cartofii în coajă, curățați, răciți și tăiați în bucăți potrivite.

Peștele afumat este curățat și rupt în bucăți.

Curățați ceapa și tăiați-o în julienne.

Scurgeți fileurile de hamsii de ulei și tăiați-le în bucăți mici.

Faceți maioneză amestecând ingredientele.

Intr-un bol puneti ceapa, cartofii, pestele afumat, maslinele si ansoa.

Merge bine cu sare si piper.

Se adauga maioneza, se amesteca bine si este gata.

Poftă bună!

Ingrediente Salata de cartofi cu peste afumat si ansoa

1 kg cartofi

4 cepe rosii

300g macrou afumat

70g file de ansoa in ulei de masline

50g masline negre

50g masline verzi

piper

sare

MAIONEZA

2 galbenusuri

2 lingurite de mustar

200ml ulei

zeama de lamaie

sare

Categorii