Salata de cartofi cu peste afumat si ansoa
Reteta culinara Salata de cartofi cu peste afumat si ansoa din categoria Salate. Cum sa faci Salata de cartofi cu peste afumat si ansoa
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Salata de cartofi cu peste afumat si ansoa
„Rețete de suflet”
1 kg de cartofi 4 cepe roșii 300 g macrou afumat 70 g file de hamsii in ulei de masline 50 g masline negre 50 g masline verzi piper sare MAIONEZĂ 2 galbenusuri 2 lingurițe de muștar 200 ml ulei suc de lămâie sareFierbeți cartofii în coajă, curățați, răciți și tăiați în bucăți potrivite.
Peștele afumat este curățat și rupt în bucăți.
Curățați ceapa și tăiați-o în julienne.
Scurgeți fileurile de hamsii de ulei și tăiați-le în bucăți mici.
Faceți maioneză amestecând ingredientele.
Intr-un bol puneti ceapa, cartofii, pestele afumat, maslinele si ansoa.
Merge bine cu sare si piper.
Se adauga maioneza, se amesteca bine si este gata.
Poftă bună!
Ingrediente Salata de cartofi cu peste afumat si ansoa
1 kg cartofi
4 cepe rosii
300g macrou afumat
70g file de ansoa in ulei de masline
50g masline negre
50g masline verzi
piper
sare
MAIONEZA
2 galbenusuri
2 lingurite de mustar
200ml ulei
zeama de lamaie
sare