Salata de cartofi cu resturi de friptura

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata de cartofi cu resturi de friptura

Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata de coaja, se taie cubulete si se tin intr-un sos preparat din ingredientele de la sos timp de 1 ora. Se scurg si se amesteca cu varza data pe razatoare, carnea taiata cubulete, albusul fiert taiat marunt, ceapa taiata fideluta, telina rasa fin si maioneza condimentata cu piper. Se amestaca si se da la rece o ora.

Ingrediente Salata de cartofi cu resturi de friptura

1/2 kg cartofi fierti in coaja

1 varza mica alba

300g resturi de friptura

1 telina mica

1 ceapa

piper

maioneza din 2 oua si 100ml ulei

Sos:

10 linguri apa

2 linguri otet

1 lingura zahar

sare.

Categorii