Salata de dovlecei cu ciuperci si cascaval

Timp de preparare 10 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata de dovlecei cu ciuperci si cascaval

Dovleceii se taie in bucati triunghiulare, se prajesc in ulei, se scot dupa ce s-au rumenit bine si se pun pe un servetel; Ciupercile se taie in jumate sau in patru, apoi se prajesc la fel ca si dovleceii; Dupa ce s-au prajit si ciupercile si dovleceii, se pun intr-o salatiera, se adauga prazul sau cozile de arpagic, taiate marunt, frunzele de salata taite fasii, sare, piper. Se amesteca bine; Toate ingredientele pentru sos se amesteca intr-un borcan inchis cu capac, se agita bine pana la omogenizare; Se toarna peste compozitia din salatiera, se amesteca usor, se presara cascavalul si salata este gata.

Ingrediente Salata de dovlecei cu ciuperci si cascaval

4 dovlecei mijlocii

200 gr ciuperci champignon

60 gr cascaval

praz sau arpagic tocat

ulei

sare

piper sau paprika

frunze de salata

Pentru sos:

1/3 pahar ulei de masline

1-2 linguri de suc de lamaie

1 lingura otet balsamic

2 catei usturoi pisati

1 knorr grecesc

Categorii