Salata de fasole in patru culori cu sos de vin

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata de fasole in patru culori cu sos de vin

Toate ingredientele se amesteca intr-un bol, dupa ce s-au scurs bine la care adaugam si un plic de Knorr Salad Dressing Cu Ardei si Verdeturi, conform indicatiilor de pe plic. Trebuie sa avem grija sa le amestecam incet cu o paleta de lemn, pentru a nu le sfarama. Adaugam si sosul, pe care il preparam separat pentru aceasta minunata salata in 4 culori. Servita pe o frunza de salata verde, constituie un pranz excelent. Aceasta salata este atat o sursa impresionanta de elemente nutritive, cat si o gustare care se pregateste usor si rapid (deoarece legumele pot fi conservate) - cu toate ca se prepara din patru feluri de fasole. Pentru a avea un continut cat mai mic de sodiu, boabele de fasole din conserva trebuie uscate si salata sarata cu grija. Cel mai bine este sa ai fasole de cele 4 culori in casa si sa o facem noi si apoi lasam fasolea la scurs si uscat bine. Este o salata pe care o putem servi si in loc de garnitura. Pofta buna!

Ingrediente Salata de fasole in patru culori cu sos de vin

Ingrediente:

1 cana fasole rosie

fiarta.

1 cana fasole alba

fiarta.

1 cana fasole neagra

fiarta.

250g fasole verde

oparita.

1 ceapa mica rosie

tocata.

1 ardei gras rosu

curatat si taiat cuburi.

2 linguri de patrunjel proaspat

tocat.

Ingrediente pentru sosul de vin:

1/4 cana otet din vin rosu.

1/4 cana ciorba de legume (portie) sau supa din conserva.

3 linguri vin rosu sec (vin de Xeres).

1 catel de usturoi

tocat.

1 lingura ulei de masline extravirgin.

sare de mare si piper dupa gust.

1 plic Knorr Salad Dressing Cu Ardei si Verdeturi.

Categorii