Salata de fasole verde cu carne de vitel

Reteta culinara Salata de fasole verde cu carne de vitel din categoria Salate. Specific Romania. Cum sa faci Salata de fasole verde cu carne de vitel

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Salata de fasole verde cu carne de vitel

 

 Imi plac mult salatele care au atat legume verzi cat si putina carnita . De data aceasta am fiert supa clara din carne de vitel . Aceasta salata consistenta tine loc de o masa .  Prepararea acestei salate si inspiratia , tine strict de ingredientele ce le aveam in casa .

 

INGREDIENTE
300 gr carne fiarta vitel 300 gr fasole verde cu boabe crude 300 gr ridichi 1 ceapa rosie 2 linguri susan 2 linguri ulei din seminte de struguri 2 linguri otet de mere patrunjel verde piper negru macinat sare Fasolea verde se curata,se rupe bucati si se fierbe in apa cu sare . Dupa fierbere , fasolea se scurge si se lasa sa se raceasca. Ridichile spalate si curatate se taie rondele . Carnita fiarta de vitel se marunteste . Patrunjelul verde se taie marunt .Ceapa se taie cubulete. Amestecati toate ingredientele pregatite cu sare,piper , ulei si otet de mere . Gustati si sarat/piparati/acriti , daca mai este nevoie . Presarati deasupra seminte de susan . Salata se pastreaza la rece si este mai gustoasa dupa ce se intreapatrund aromele . Pofta buna !!!!

Ingrediente Salata de fasole verde cu carne de vitel

300 gr carne fiarta vitel

300 gr fasole verde cu boabe crude

300 gr ridichi

1 ceapa rosie

2 linguri susan

2 linguri ulei din seminte de struguri

2 linguri otet de mere

patrunjel verde

piper negru macinat

sare

Categorii