Salata de gris cu boia de ardei

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata de gris cu boia de ardei

In ¼ l apa clocotita cu putina sare se toarna grisul in ploaie si se freaca cu telul pe foc, pina ce amestecul se ingroasa ca o mamaliguta. Dupa ce s-a racit, se freaca cu ulei turnat cite putin si se adauga boiaua de ardei, pasta de ansoa, ceapa tocata foarte marunt si zeama de lamiie. Se asaza pe farfurie si se garniseste cu patrunjel verde si rondele de ridichi. Se pot adauga si doua galbenusuri.

Ingrediente Salata de gris cu boia de ardei

2 cescute de gri

150 gr. ulei

1 ceapa

½ lingurita boia de ardei

2 lingurite pasta de ansoa

1 lamiie

1 legatura de ridichi

1 legatura patrunjel

sare

2 galbenusuri(facultativ)

Categorii