Salata de icre cu ceapa

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata de icre cu ceapa

Am pus la fiert apa cu grisul si am amestecat cu telul pana cand grisul s-a dezlipit de pe marginile cratitei. Am dat deoparte craticioara si am lasat la racit. Am scos icrele din borcan si le-am pus la scurs intr-o strecuratoare. Daca sunt prea sarate le puteti trece printr-un jet de apa. Cand acestea s-au scurs bine , le-am pus intr-un bol impreuna cu grisul fiert si racit ,si am inceput sa mixez la viteza mica. Am adaugat cate o lingura de ulei si am mixat in continuare.Am inceput sa stropesc cu cate putina apa , continuand sa adaug uleiul incetul cu incetul. O sa obsevam ca pe parcurs se schimba textura si culoarea salatei. Spre sfarsit am adaugam zeama de lamaie . Cand am incorporat tot uleiul si zeama de lamaie , am adaugat ceapa tocata marunt, amestecand cu paleta de bucatarie.

Ingrediente Salata de icre cu ceapa

150 g icre sarate( eu le-am avut la borcan)

500 ml ulei

2 linguri gri

zeama de la o lamaie

50 ml apa minerala

ceapa

250 ml apa pt. fiert grisul

Categorii