Salata de icre de peste

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata de icre de peste

Cu 2-3 ore inainte de a le prepara, turnam in vasul cu icre zeama de la o jumatate de lamaie, amestecam un pic si le dam de o parte pentru a fierbe grisul avand o consistenta tare. Frecam cu mixerul icrele adaugand uleiul cate putin, intre timp adaugam si grisul fiert si in final apa minerala. Se gusta si daca este cazul se adauga si zeama de la cealalta jumatate de lamaie. Ceapa se toaca marunt si se adauga in salata sau se serveste separat dupa preferinta. Sunt foarte aspectoase dar si foarte gustoase.

Ingrediente Salata de icre de peste

100 grame de peste

4 linguri de gri

150ml ulei

o lamaie (zeama)

o ceapa tocata de preferinta ceapa rosie

o ceasca de sifon sau de apa minerala.

Categorii