Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă

Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă - Cum se prepara Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă: Fierbe o

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă

 

Salata de ouă cu avocado și iaurt este o bunătate!  Ingrediente simple, sănătoase, combinate într-o salată ușoară și foarte gustoasă. Pentru această Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă ai nevoie de doar câteva ingrediente: ouă fierte, avocado copt, iaurt, ceapă verde și condimente.  

Ingrediente Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă: 3-4 ouă fierte 1 lingura iaurt grecesc Sare și piper 1 avocado copt Ceapă verde felii de paine ulei de masline

Cum se prepara Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă:

Fierbe ouăle tari și apoi taie-le în jumătăți.

Pune gălbenușurile într-un castron mare. Adaugă iaurtul grecesc peste gălbenușuri și amestecă ușor pentru a combina ingredientele. Condimentează cu sare și piper după gust și continuă să amesteci până când se încorporează bine. Adaugă albușurile tăiate mărunt.

Taie avocado-ul în bucăți destul de mari încăt să se simtă în amestec și adaugă-le în castron peste ouăle și iaurtul.

Feliază doar codițele de ceapă verde și presară-le deasupra salatei. Amestecă ușor toate ingredientele pentru a combina aromele.

Servește salata de ouă cu avocado proaspătă și savureaz-o pe pâine prăjită cu ulei de măsline, ca o gustare sănătoasă sau un prânz ușor!

Ingrediente Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă

Ingrediente Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă:

3-4 ouă fierte

1 lingura iaurt grecesc

Sare și piper

1 avocado copt

Ceapă verde

felii de paine

ulei de masline

Categorii