Salata de paste si melasa

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata de paste si melasa

Într-un castron mare, se amesteca bulgurul si apa fiarta. Se lasa sa stea 30 de minute la temperatura camerei. Se scurge bine. În timp ce se moaie bulgurul, Într-un castron mare se amesteca sucul de mandarine, coaja de mandarina, pasta de rosii, melasa de rodii, uleiul si sarea. Se adauga in sos bulgurul scurs si se amesteca usor cu O furculita. Se adauga porumbul, ciresele, ceapa si alunele, amestecându-se. Se servesc la temperatura camerei sau de la frigider.

Ingrediente Salata de paste si melasa

1 cana bulgur cu bob mediu

2 1/2 cani apa fiarta

1 lingurita coaja rasa de mandarina sau

portocala

cana suc proaspat de mandarine sau

portocale

2 linguri pasta de rosii

2 linguri melasa de rodii

2 linguri ulei de masline

3/4 lingurita sare

1 1/2 cani boabe de porumb

2/3 cana cirese uscate (85 g)

2/3 cana ceapa verde taiata fin

1/3 cana alune coapte

taiate mare

Categorii