Salata de peste cu sfecla rosie

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata de peste cu sfecla rosie

Pestele se scurge de ulei si se zdrobeste cu furculita. Se amesteca cu untul, mustarul, sfecla rosie fiarta, data pe razatoarea cu gauri mici si scursa, maslinele taiate marunt si castraveciorii rasi pe razatoarea cu gauri mari (scursi). Se adauga sare si piper dupa gust.Se taie capacul de la o bagheta, se scobeste de miez si se umple cu salata. Se tine la congelator 30 minute inainte de a o taia felii.

Ingrediente Salata de peste cu sfecla rosie

2 conserve de sardele in ulei

4 linguri unt (margarina)

4 linguri mustar

300 gr. sfecla rosie fiarta (coapta)

10-15 masline negre

10-15 castraveciori murati (in otet)

sare

piper

Categorii