Salată de primăvară - spanac, ridichi, ceapă verde, mărăr

Reteta culinara Salată de primăvară - spanac, ridichi, ceapă verde, mărăr din categoria Salate. Cum sa faci Salată de primăvară - spanac, ridichi, ceapă verde, mărăr

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Salată de primăvară - spanac, ridichi, ceapă verde, mărăr

 

Îmi plac frunzele de spanac în salate, mi se mar mai cărnoase și mai bune decât cele de salată verde. O salată gustoasă, sănătoasă pentru un prânz rapid și lejer. Să fie mai sățioasă, am adăugat un cartof fiert. Verdele spanacului m-a inspirat să adaug puțină varză roșie, ador combinația violet-verde...

Ingrediente Salată de primăvară - spanac, ridichi, ceapă verde, mărăr

un bol mic frunze de spanac;

1 cartof roșu fiert;

1 fir ceapă verde;

2-3 ridichi;

zeamă de lămâie;

ulei de măsline (opțional);

mărar;

coriandru;

semințe de in (opțional);

sare;

piper.

Categorii