Salata de pui in crusta de cocos si crutoane picante

Reteta culinara Salata de pui in crusta de cocos si crutoane picante din categoria Salate. Specific Romania. Cum sa faci Salata de pui in crusta de cocos si crutoane picante

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Salata de pui in crusta de cocos si crutoane picante

 

INGREDIENTE

Pentru pieptul de pui la cuptor:

500 gr muschi din piept de pui sare dupa gust fulgi de chili dupa gust 1 lingurita ulei de porumb 50 gr fulgi nuca de cocos un praf de boia dulce

Pentru crutoanele picante:

8 felii paine toast de secara cca. 20 ml ulei de porumb sare si piper alb dupa gust cimbru uscat dupa gust

Salata:

rucola baby spanac salata iceberg rosie ulei de porumb otet aromatizat cu capsuni sare

Ingrediente Salata de pui in crusta de cocos si crutoane picante

500 gr muschi din piept de pui

sare dupa gust

fulgi de chili dupa gust

1 lingurita ulei de porumb

50 gr fulgi nuca de cocos

un praf de boia dulce

8 felii paine toast de secara

cca. 20 ml ulei de porumb

sare si piper alb dupa gust

cimbru uscat dupa gust

rucola

baby spanac

salata iceberg

rosie

ulei de porumb

otet aromatizat cu capsuni

sare

Categorii