Salata de pui in crusta de cocos si crutoane picante
Reteta culinara Salata de pui in crusta de cocos si crutoane picante din categoria Salate. Specific Romania. Cum sa faci Salata de pui in crusta de cocos si crutoane picante
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Salata de pui in crusta de cocos si crutoane picante
INGREDIENTE
Pentru pieptul de pui la cuptor:
500 gr muschi din piept de pui sare dupa gust fulgi de chili dupa gust 1 lingurita ulei de porumb 50 gr fulgi nuca de cocos un praf de boia dulcePentru crutoanele picante:
8 felii paine toast de secara cca. 20 ml ulei de porumb sare si piper alb dupa gust cimbru uscat dupa gustSalata:
rucola baby spanac salata iceberg rosie ulei de porumb otet aromatizat cu capsuni sareIngrediente Salata de pui in crusta de cocos si crutoane picante
500 gr muschi din piept de pui
sare dupa gust
fulgi de chili dupa gust
1 lingurita ulei de porumb
50 gr fulgi nuca de cocos
un praf de boia dulce
8 felii paine toast de secara
cca. 20 ml ulei de porumb
sare si piper alb dupa gust
cimbru uscat dupa gust
rucola
baby spanac
salata iceberg
rosie
ulei de porumb
otet aromatizat cu capsuni
sare