Salata de ridichi

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata de ridichi

Cartofii se fierb in coaja cca 30 de minute. Se scot imediat din apa, se lasa sa se raceasca, apoi se decojesc si se taie rondele. Ridichile se spala si se taie rondele, ceapa se toaca marunt la fel ca si patrunjelul. Oule se fierb tare si se taie rondele sau sferturi, maslinele se folosesc ca atare. Se amesteca foarte usor totul si se asezoneaza cu sare, piper, ulei de masline si zeama de lamaie, se aseaza pe un platou tapetat cu foi de salata verde si se decoreaza cu o felie de lamaie. Daca doriti o varianta de post, puteti renunta la ou. Pofta buna!

Ingrediente Salata de ridichi

o legatura de ridichi

o legatura de ceapa verde

2-3 cartofi mari

cate 1 ou pt fiecare portie

sare

piper

10-12 masline

foi de salata pt decor

zeama de lamaie

ulei de masline

patrunjel verde.

Categorii