Salata de rosii cu fileuri de peste

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata de rosii cu fileuri de peste

Se clatesc rosiile, li se taie capacul coditei si se taie apoi in felii. Se curata cepele si se taie inele. Mustarul, otetul, untdelemnul, mierea si mararul tocat se amesteca si se sareaza, se pipereaza. Se clateste pestele, se zvanta si se taie in felii. Se dau cu sare si piper, se tavalesc prin faina si se prajesc in grasimea lasata de slaninuta care se topeste inainte, la foc mic, intr-o tigaie. Pestele se prajeste circa 3 minute. Din feliile de rosii si inelele de ceapa se fac turnulete alternative, sarandu-se fiecare strat pe rand, iar deasupra se aseaza feliile de peste si slaninuta prajita. Se stropesc cu sosul de marar.

Ingrediente Salata de rosii cu fileuri de peste

Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 rosii mari

100 g ceapa rosie

1-2 lingurite de mustar

1 lingura de otet alb

3 linguri untdelemn de floarea-soarelui

1 lingurita de miere

1 legatura de marar

sare

piper proaspat macinat

300 g fileuri de peste alb

1 lingura faina

50 g slaninuta afumata (costita

bacon).

Categorii