Salata de spanac crud cu carnati

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata de spanac crud cu carnati

Spalam spanacul in mai multe ape si-l lasam la scurs. Daca frunzele sunt mari, le maruntim putin. 2 carnati ii taiem in feliute, iar 6 ii crestam la capete si-i punem la prajit, in uleiul incins pentru 1-2', pana rondelele se rumenesc si bucatile crestate ''infloresc", apoi ii scoatem pe o farfurie. Spalam si taiem fideluta prazul, pe care-l prajim in uleiul aromat de la carnati, pentru inca 1-2’ apoi adaugam rosiile, mierea, otetul si la urma, carnatii prajiti. Amestecam, asezonam si asa fierbinte rasturnam totul peste spanac. Cu o paleta, omogenizam, scoatem in farfurii, rupem fasii de cascaval pe care le punem deasupra salatei si servim. Pofta buna!

Ingrediente Salata de spanac crud cu carnati

O salata plina de vitamine si foarte satioasa

100g spanac

50g cascaval

8 carnati de bere

1 fir praz

2 linguri ulei de masline

1 lingura miere

2 linguri otet de mere cu miere

20-30 rosii cherry

Sare

Categorii