Salata de sparanghel alb cu sunca

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata de sparanghel alb cu sunca

Sparanghelul se curata, se taie partile lemnoase si se fierbe in apa cu sare si zahar 5 minute. Cand s-a racit se taie bucati mai mici. Ceapa se taie cuburi. Fasolea se taie bucati si se fierbe in apa cu sare. Rosiile se curata de pielita si se minte si se taie cuburi. Din cuburile de rosii, ulei, otet, ceapa, sare si piper se pregateste un sos marinat. Sparanghelul si fasolea se pun intr-un castron si se amesteca cu sosul. Se decoreaza cu felii subtiri de sunca .

Ingrediente Salata de sparanghel alb cu sunca

500g sparanghel

1 ceapa

250g fasole verde

2 rosii

sare

piper

1 lingurita zahar

ulei

otet

200g sunca.

Categorii