Salata de toamna cu dovleac copt

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata de toamna cu dovleac copt

Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am dat la cuptor pentru 45 de minute. Cand a fost gata l-am lasat sa se racoreasca putin si apoi am indepartat coaja si l-am taiat bucati. Am taiat si branza cubulete si am adaugat-o peste dovleac. Am rupt nuca bucati si am presarat-o peste amestec, turnand inca putin ulei de masline. Intr-un bol am asezat jumatate din mixul de seminte, am turnat amestecul, am adaugat dulceata de ardei iute, iar la final am presarat restul de seminte si nuci si am decorat cu hasmatzuki.

Ingrediente Salata de toamna cu dovleac copt

400 g dovleac placintar copi

150 g branza halloumi

miezul de la 6 nuci

2 lg mix de seminte ( floarea soarelui

dovleac

in

canepa)

2 lg ulei de masline

2 lg dulceata de ardei iute

2 fire de hasmatzuki

Categorii