Salata din apio, fenicul, mar si nuci

Reteta culinara Salata din apio, fenicul, mar si nuci din categoria Salate. Cum sa faci Salata din apio, fenicul, mar si nuci

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Salata din apio, fenicul, mar si nuci

 

Apio este foate bună pentru menţinerea siluetei cât şi în curele de slăbire, ajută în caz de guturai şi bronşită deoarece conţine K, Fe, Mg, Ca, vitaminele C,E, K, anumite vitamine din grupul B, iar frunzele sunt foarte bogate în vitamina A. Feniculul, plantă perenă, este un antiseptic, antispastic, calmant gastric, laxativ, tonic, antiparazitar, cu efect calmant, conferă o stare de mulţumire, eficient în stări de nervozitate, iritabilitate, efect afrodisiac. Acesta contine vitamine şi minerale: A, B1, B12, Ca, E, Fe, P, K. Mărul este tonic muscular şi al sistemului nervos, antireumatismal, răcoritor, antiseptic intestinal, reîntinereşte ţesuturile.

Ingrediente Salata din apio, fenicul, mar si nuci

Categorii