Salata din apio, fenicul, mar si nuci
Reteta culinara Salata din apio, fenicul, mar si nuci din categoria Salate. Cum sa faci Salata din apio, fenicul, mar si nuci
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Salata din apio, fenicul, mar si nuci
Apio este foate bună pentru menţinerea siluetei cât şi în curele de slăbire, ajută în caz de guturai şi bronşită deoarece conţine K, Fe, Mg, Ca, vitaminele C,E, K, anumite vitamine din grupul B, iar frunzele sunt foarte bogate în vitamina A. Feniculul, plantă perenă, este un antiseptic, antispastic, calmant gastric, laxativ, tonic, antiparazitar, cu efect calmant, conferă o stare de mulţumire, eficient în stări de nervozitate, iritabilitate, efect afrodisiac. Acesta contine vitamine şi minerale: A, B1, B12, Ca, E, Fe, P, K. Mărul este tonic muscular şi al sistemului nervos, antireumatismal, răcoritor, antiseptic intestinal, reîntinereşte ţesuturile.