Salata din cap si picioare de vitel cu sos vinegreta

Timp de preparare 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata din cap si picioare de vitel cu sos vinegreta

Se curata capul(se scoate creierul) si picioarele de vitel, se oparesc, se spala cu apa rece si se pun la fiert impreuna cu o ceapa, un morcov, o jumatate de telina si sare. Dupa ce au dat in fiert, se curata bine spuma ridicata, dupa care se lasa sa fiarba pana cand carnea se desprinde de pe oase. Se ia vasul de pe foc, se scot capul si picioarele, se alege carnea de pe oasse si se aranjeaza pe platou. Se strecoara zeama in care au fiert acestea si daca nu este suficient de gelationoasa se mai lasa pe foc ca sa scada si apoi se toarna peste carnew. Se lasa sa se raceasca si sa se inchege.

Ingrediente Salata din cap si picioare de vitel cu sos vinegreta

Cap si picioare de vitel

ceapa

morcov

telina

sare

piper

sos vinegreta

Categorii