Salata din capri

Timp de preparare 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata din capri

Mai intai faceti sosul. Lasati deoparte citeva frunze de busuioc pentru decor, iar pe celelalte tocati-le nu prea marunt si zdrobiti-le intr-un mojar impreuna cu un praf de sare. Aduagati putin ulei si amestecati, obtinind un delicios sos de busuioc. Rupeti brinza cu atentie pe un platou mare de servit. Taiati rosiile bucati mai mari si asezonati-le intr-un castron cu ceapa verde, ulei de masline , putin otet cu ierburi aromate, asre si piper. Puneti rosiile peste mozzarella si turnati sosul de busuioc. Presarati frunzele de busuioc ramase si serviti.

Ingrediente Salata din capri

4 bulgari a cite 150 g de brinza mozzarella de bivolita 2 maini de rosii gustoase

bine coapte partea alba de la o ceapa verde ulei de masline extravirgin otet cu ierburi aromate de buna calitate pentru sos: o mina mare de frunze proaspete de busuioc sare marina piper negru proaspat,macinata ulei de masline

Categorii