Salata din carne de pasare

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata din carne de pasare

Cartofii se taie cubulete, telina se rade pe razatoarea cu gauri mari, merele se taie fideluta sau se dau tot pe razatoare, 150 g carne se taie cubulete ; se amesteca apoi totul cu mustarul, maioneza si coniacul, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Pe un platou sau intr-o salatiera se asaza frunze de salata verde peste care se pune compozitia. Dupa ce s-a netezit frumos se garniseste cu restul de carne de pasare taiata fasii si rondele de oua.

Ingrediente Salata din carne de pasare

250 g carne de pasare fiarta

1 kg cartofi fierti in coaja

2 mere

2 teline mijlocii

2 oua fierte

maioneza (preparata din: 1 ou

150 ml ulei

zeama de lamaie

sare)

50 g mustar

1 paharel coniac

sare

piper

cateva frunze de salata verde

Categorii