Salata din carne de pasare si maioneza

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata din carne de pasare si maioneza

Spalati, apoi fierbeti cartofii. Cind s-au racit, curatati-i, taiati-i in cuburi mici. La fel taiati si carnea. Dati pe razatoare telinele curatate, spalate, merele fara coaja si fara simburi. Puneti totul intr-un castron mare si combinati cu maioneza si coniacul, potriviti de sare si piper. Pe platou asezati frunze frumoase de salata, bine spalate, peste care puneti compozitia omogenizata. Decorati cu rondele de ou fiert, maioneza si citeva cuburi de carne

Ingrediente Salata din carne de pasare si maioneza

3 linguri cu virf carne de pasare fiarta

5-6 cartofi mari

2 mere

2 teline mijlocii

2 oua

3linguri cu virf de maioneza

1 pahar mic de coniac

sare

piper

o salata verde

Categorii