Salata din icre de crap

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata din icre de crap

Se amestecă caviarul, la început crud, apoi se toarnă puțin ulei, ca maioneza, până se leagă. incep sa se intareasca bine (raman rigide), se picura apa minerala care are rolul de a le inmuia si albi. deasupra. Câteva sfaturi pentru îndreptarea salatei feliate (tăiată la fel ca maioneza); -adăugați puțin suc de lămâie și amestecați la viteză maximă până se leagă -sau adăugați puțină sodă sau apă minerală, rece și, de asemenea, amestecați bine -sau lăsați excesul de ulei să se separe câteva minute, scurgeți într-un pahar și apoi amestecați din plin viteza pana se leaga, adaugand putin uleiul -sau adaugam (daca avem) o lingurita de caviar crud care se incorporeaza in salata taiata, amestecand cu viteza maxima - sau adaugam putin pesmet vechi inmuiat in apa rece si stors bine

Ingrediente Salata din icre de crap

3 lingurite de icre de crap ,sarate,cca 300-400ml ulei(la o lingurita cam 100ml ulei),sucul de la o lamaie, taiata marunt,o lingurita de apa minerala sau sifon

Categorii