Salata festiva de peste

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata festiva de peste

Prajim crevetii in ulei fierbinte,3-4 minute, apoi ii lasam la racit si scurs pe un servet absorbant. Tocam ceapa, castravetii si gogosarul, cubulete si le punem intr-un bol. Desfacem tonul si golim continutul, cu tot cu ulei peste legume. Adaugam porumbul, spalat si scurs in prealabil. Amestecam, asezonam si trecem compozitia pe platou. Deasupra aranjam crevetii. Cu un cutit, intindem cateva icre pe cips-uri si le aranjam de jur imprejurul salatei de pe platou. Pofta buna!

Ingrediente Salata festiva de peste

200g creveti pane

congelati

1 conserva ton bucati in ulei

150g boabe de porumb din conserva

1 gogosar mare murat

2-3 castraveciori acri

2 fire ceapa verde

Sare

Piper

Pt décor:

Cips-uri sarate

Icre rosii

Categorii