Salata Floare, cu fasole verde, porumb si carne de vitel

Reteta culinara din categoria Salate. Specific Romania. Cum sa faci Salata Floare, cu fasole verde, porumb si carne de vitel

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Salata Floare, cu fasole verde, porumb si carne de vitel

 

  Am vazut eu tot felul de salate  tip floarea soarelui. Am preparat si eu una, dupa gustul si ingredientele ce le-am avut la dispozitie

 

INGREDIENTE
500 gr fasole verde fideluta -fiarta 400 gr carne vitel fiarta 5 castraveciori marinati 4 morcovi fierti 1 pahar iaurt grecesc 1 lingur mustar iute 3 linguri ulei masline 1 conserva porumb boabe [400 gr ] cipsuri de cartofi patrunjel verde sare piper negru macinat Taiati cubulete morcovul, castraveciorii si carnea de vitel . Fasolea verde fideluta se taie mai marunt si se lasa sa se scurga de excesul de apa . Amestecati fasolea verde cu iaurt , mustar , sare ,piper si ulei de masline . Incorporati cubuletele de carne , morcov si castraveciori acrii . Porumbul din conserva se spala cu apa rece si se pune la scurs intr-o strecuratoare . Gustati si condimentati dupa gust sau daca mai este nevoie . Se aseaza pe un platou mare salata preparata.Deasupra se distribuie boabele de porumb. Decorati salata cu ,, petale " de cipuri din cartofi si cu frunzulite de patrunjel verde . Aceasta salata se poate prepara din timp si pastra la rece . Este chiar mai buna dupa ce gustrile si aromele se imprietenesc . Pofta buna !!!

Ingrediente Salata Floare, cu fasole verde, porumb si carne de vitel

500 gr fasole verde fideluta -fiarta

400 gr carne vitel fiarta

5 castraveciori marinati

4 morcovi fierti

1 pahar iaurt grecesc

1 lingur mustar iute

3 linguri ulei masline

1 conserva porumb boabe [400 gr ]

cipsuri de cartofi

patrunjel verde

sare

piper negru macinat

Categorii