Salata franceza

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata franceza

Se curata morcovii si se fierb. Se taie in careuri mici. Se spala apoi muraturile, se curata si se taie. Cascavalul se curata de coaja si se taie in careuri ca si morcovii. Se desface mazarea din cutii, se scurge de zeama si apoi se pune intr-un vas. Peste ea se toarna smantana, uleiul, sarea, morcovii, muraturile si cascavalul si se amesteca bine. Se fierb ouale tari, se curata de coaja si se taie felii, folosindu-se pentru decor. Compozitia rezultata din amestecul indicat se aseaza pe un platou si se decoreaza cu ouale fierte si taiate felii.

Ingrediente Salata franceza

Cantitate bruta pentru 10 portii

1.cascaval sau branza 0,175 kg

2.mazare la conserva 0,500 kg

3.morcovi 0,750 kg

4.ulei 0,150 kg

5.smantana 0,250 kg

6.muraturi 0,150 kg

7.sare 0,025 kg

8.oua 0,050 kg.- 1 ou

Categorii