Salata mediteraneana

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata mediteraneana

Se fierbe fasolea in apa clocotita sarata. Se taie toate legumele in bucati si se toaca foarte fin usturoiul. Sosul se prepara amestecand uleiul cu doua linguri de knorr mediteranean, otetul, zeama de lamaie, sarea, piperul si usturoiul tocat. Se varsa sosul peste legume, se adauga caperele si se amesteca bine. Se taie ouale in sferturi si se pun deasupra salatei, alternand cu fileurile de ansoa si cu maslinele.

Ingrediente Salata mediteraneana

oua fierte tari (4)

fasole verde (250g)

rosii (2)

castravete(1/2)

marar verde

usturoi (1 catel)

otet (2 linguri)

zeama de lamaie (1 lingura)

ulei de masline (3 linguri)

dressing salata knorr mediteranean

fileuri de ansoa (1 cutie)

capere

masline negre (12)

sare

piper.

Categorii