Salata sefului (reteta din Elvetia)

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata sefului (reteta din Elvetia)

Dupa ce se separa fiecare frunza se spala f.f. bine salata si se taie dupa care se aseaza intr-un bol de salata un strat de 2 cm de frunze.Peste acestea se aseaza un strat de ciuperci, peste ciuperci sunca si ouale taiate, pe urme asezam cascavalul si branza dupa care se acopera din nou cu salata peste care se pune un nou strat de ingrediente(oua, sunca, branza etc. Dupa ce s-au asezat toate ingredientele in bol se stropeste cu dressing din belsug. DRESSING: Se freaca uleiul cu usturoiul pisat marunt pana se omogenizeaza dupa care se adauga ceapa rasa pe razator si se continua a se freca pana la omogenizare dupa care se adauga mustarul se mai freaca 1, 2 minute dupa cere se incorporeaza si maioneza. O sa fiti surprinsi de gustul extraordinar al acestei salate.

Ingrediente Salata sefului (reteta din Elvetia)

2 capatani de salata verde

2 oua fierte

150 gr.ciuperci fierte si putin prajite

100 gr. branza feta (telemea)

50 gr.cascaval

100 gr. sunca

dressing

3 catei de usturoi

1/2 ceapa medie ca marime

2 linguri de maioneza

1 lingurita de mustar Lyonez

50 ml.ulei de masline

Categorii