Salata vegana cu hrisca si legume

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata vegana cu hrisca si legume

Hrisca se spala in mai multe ape, se pune intr-un bol, se acopera cu apa si se lasa sa se hidrateze aproximativ o ora. Legumele se curata, se taie felii mici si subtiri. Intr-un bol se amesteca hrisca scursa de apa, legumele, patrunjelul tocat, semintele de rodie. Se stropeste cu ulei de masline, otet balsamic, se condinemteaza si se amesteca toate ingredientele. E foarte gustoasa si sanatoasa! S-aveti pofta !

Ingrediente Salata vegana cu hrisca si legume

150 g hrisca

150 g rosii cherry

3 morcovi

2 ardei kapia

1 ardei gra

1 ceapa rosie

cateva fire patrunjel verde

seminte de rodie

sare de mare

ulei de masline

otet balsamic

Categorii