Saratele cu branza de oi

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Saratele cu branza de oi

Margarina sa taie cuburi si se lasa la temperatura camerei sa se moaie. Se adauga branza si se amesteca, apoi se adauga laptele si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie.

Se incorporeaza faina pane se obtine o coca maleabila dar nelipicioasa. Se framanta si apoi se tintinde o foaie care se impacheteaza ca un cadau, se da la frigider pt minim 2 ore. Se scoate de la frigider si se intinde o foaie grosute de 5mm si apoi se taie saratele late de 1cm si lungi de vreo 5cm.Saratelele se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu ou si se presara cu mac sau cu semnite de susan.

Se dau la cuptor la foc tare la inceput pana se umfla si apoi se da focul incet sa se coaca in voie cam 15min.Sunt bune si calde si reci.

Ingrediente Saratele cu branza de oi

1 pachet margarina 250 g

250 g branza de oi framantata sau telemea

2-3 linguri lapte

1 lingurita bicarbonat de sodiu

faina cat cuprinde

1 ou

mac sau susan

Categorii