Snitel din piept de pui cu parmezan si cimbru

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Snitel din piept de pui cu parmezan si cimbru

Se feliaza pieptul in felii de 1 cm. Fiecare felie se acopera cu folie de plastic si se bate pe ambele parti pana devine subtirica. Folia nu lasa carnea sa se rupa.

Se condimenteaza cu sare si piper si le dam prin faina. Pe o farfurie asezam pesmetul, pe o alta parmezanul ras amestecat cu cimbru tocat.

Ouale se bat cu putina sare intr-o farfurie adanca. Se ia prima felie de carne data prin faina si scufunda in oul batut.

Apoi se trece prin parmezan apoi prin pesmet pe ambele parti.

Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc . Se scot pe servetele de hartie sa se absoarba grasimea.

Ingrediente Snitel din piept de pui cu parmezan si cimbru

2 buc piept de pui dezosat

2 oua

6 linguri faina

6 linguri pesmet

100 g Granna Padano razuit

2 crengute cimbru

sare

piper

ulei pt prajit

Categorii