Somon cu cidru si sofran

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Somon cu cidru si sofran

1.Se preincalzeste cuptorul la 200*C. 2.Intr-un vas termorezistent,se aranjeaza cuburile de somon, se condimenteaza cu sare si piper, se presara ceapa si se acopera cu cidru.Se coace 10-15 minute la cuptor. 3.Se fierb pastele 10 minute. 4.Se scoate somonul de la cuptor.Se amesteca smantana cu sofranul , busuiocul tocat si se pune compozitia peste somon si se ma tine la cuptor 3-5 minute. 5.Pe farfurii mari albe se pun cate 3 felii de castravete si 3 felii de piersica, se acopera cu farfalle, apoi cuburile de somon si cateva linguri de sos si se decoreaza cu fire de patrunjel verde. Pofta buna!

Ingrediente Somon cu cidru si sofran

4 felii de somon

taiat in cuburi

250ml.cidru

2 cepe albe

fin tocate

1 lingurita sofran

sare

piper

100ml. smantana

1 mana de busuioc proaspat

tocat marunt

250g

paste(farfalle)

Pentru decor:

12 felii subtiri de castravete

1 piersica mare taiata in 12 felii

patrunjel verde

Categorii