Sos cocktail făcut în casă
Odată ce-l veți face în casă nu o să mai cumpărați niciodată gata făcut ;) Servim în special cu creveți sau fructe de mare. Mie una îmi place atât de mult că aș putea să-l mănânc cu orice :)
Instructiuni de preparare Sos cocktail făcut în casă
Pregătim maioneza. Amestecăm gălbenușul cu muștarul de Dijon. Folosindu-ne de un mixer, adăugăm treptat ulei și zeamă de lămâie până la încorporarea completă.
Amestecăm maioneza cu sosul de roșii, crema de hrean, sosul Worcestershire și câteva picături de sos Tabasco dacă vă place un pic mai picant. Condimentăm cu sare și piper. Se răcește pentru minim o oră.
Ingrediente Sos cocktail făcut în casă
Maioneză din un gălbenuș
150 ml ulei de măsline
1 linguriță muștar Dijon
2 linguri zeamă lămâie
50 ml sos de roșii sau Ketchup
2 linguri cremă de hrean
Sare
Piper
2 linguri sos Worcestershire
1/4 linguriță sos Tabasco