Spaghetti cu branza topita
Instructiuni de preparare Spaghetti cu branza topita
Ingrediente Spaghetti cu branza topita
1 punga spaghetti,
500g branza topita,
400g sunca presata,
1 ceapa,
1 ardei gras,
sare, piper, delikat.
1 punga spaghetti,
500g branza topita,
400g sunca presata,
1 ceapa,
1 ardei gras,
sare, piper, delikat.
Se pune vinul la fiert cu zaharul, scortisoara si cuisoarele.Se adauga feliute de mar si portocala.S
Se pune vinul la fiert cu zaharul, scortisoara si cuisoarele.Se adauga feliute de mar si portocala.S
Se pun faina si sarea intr-un castron. Se taie untul bucati si se adauga la faina, impreuna cu zahar
Se pun faina si sarea intr-un castron. Se taie untul bucati si se adauga la faina, impreuna cu zahar
Intr-un castron mare se adauga 2 cesti de faina, drojdia si sarea. Se adauga cele 2 pahare de apa ca
Intr-un castron mare se adauga 2 cesti de faina, drojdia si sarea. Se adauga cele 2 pahare de apa ca
Ciupercile le spalam si le tocam cuburi mici, apoi le punem la inabusit impreuna cu uleiul si ceapa
Ciupercile le spalam si le tocam cuburi mici, apoi le punem la inabusit impreuna cu uleiul si ceapa