STIUCA FACUTA DE DOAMNA VALI DIN TULCEA

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare STIUCA FACUTA DE DOAMNA VALI DIN TULCEA

Se curata stiuca de organe se spala si apoi se scoate pielea usor pana la cap si se face o umplutura din fileuri amestecate cu legumele,oul batut bine, ,condimente si restul,apoi se umple stiuca(,pielea stiucii,) se coase ,se da la cuptor si se stropeste cu vin se pun cateva boabe de piper condiment de peste ,vin alb cat sa aiba in ce pluti sos de rosii 2 foi de dafin aproape de final cand o scoatem din cuptor. Se garniseste cu ardei rosu feliat si cu felii de lamaie si se stopeste cu zeama de la lamaie inainte cu 15 minute de a o scoate de la cuptor.

Ingrediente STIUCA FACUTA DE DOAMNA VALI DIN TULCEA

O STIUCA DE 2 KG.

MARAR

PATRUNJEL

USTUROI

FILE DE PESTE ROSU 100 g.

FILE DE SOMON 100 g.

FILE DE CRAP 100 g.

FILE DE SALAU 100 g.

CARNEA DE LA STIUCA 600 g.

CONDIMENTE PENTRU PESTE

VIN ALB select

PIPER ALB

FOI DE DAFIN

ulei de masline

sare

un ou

un morcov mic

o ceapa mica

un ardei gras rosu

un aredi verde

sos de rosii

o lamaie

Categorii