Stiuca inabusita la cuptor

Timp de preparare 3 ore si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Stiuca inabusita la cuptor

Pestele se taie in bucati de aprox.5 cm, se da prin faina si se prajeste foarte putin . Se pune intr-o farfurie pana il prajesti pe tot. Intr-o cratita care incape in cuptor se aseaza pestele prajit, se pune peste el amestecul format din otet + apa in concentratie o parte otet si trei parti apa , cu sare si putin piper, cu crengute de cimbru si vreo doua-trei foi de dafin. Se pune la cuptor si il lasi pana se inmoaie toate oasele. Se serveste cu mamaliguta si ardei iute. Pofta buna!

Ingrediente Stiuca inabusita la cuptor

Se prefera stiuca

dar din lipsa de altceva poti sa folosesti orice tip de peste care sa aiba peste 25 cm - pastrav

macrou

salau,caras,hering etc.

Ca ingrediente: faina alba

ulei

sare

piper

otet,cimbru

foi de dafin.

Categorii