Sufle de spanac

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Sufle de spanac

Se pune untul la topit intr-o cratita si se amesteca cu 2 linguri de faina. Dezlegi cu laptele si lasi sa fiarba pana devine ca o budinca.Adaugi parmezanul ras, condimentele, usturoiul si fierbi la foc mic. Spargi apoi unul cate unul ouale si le incorporezi in budinca. La final, adaugi frunzele de spanac crude, taiate in bucati mai mici, ouale fierte taite si ele si pesmetul. Pui totul intro tava de chec si dai la cuptorul incins la 200 de grade timp de 20 minute.

Ingrediente Sufle de spanac

140 g unt

140 ml lapte

sare

piper

nucsoara

70 g parmezan

3 catei de usturoi zdrobiti

4 oua crude

400g spanac

4 linguri cu pesmet

4 oua fierte tari

2 linguri faina

Categorii