Supa crema cu legume si carne de pui

Reteta culinara din categoria Supe. Cum sa faci Supa crema cu legume si carne de pui

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Supa crema cu legume si carne de pui

 

Am revenit la supele crema, care sunt foarte bune si satioase in aceste zile de toamna. Am zis sa incerc varianta de carne in compozitie. Am facut o alegere buna, puteti adauga aceasta supa in meniul copiilor capriciosi care nu accepta carnea in supe sau in acest caz, cei care nu pot mesteca ci doar suge mancarea😉   Creste si pofta buna!

Piept de pui aprox. 300 g, Cartofi albi 4 bucati, Morcovi 2 bucati, Ardei Kapia 1 bucată, ceapa galbena 2 bucati, țelină 2 tulpini, Panacris 1 lingură amestec de legume uscate, sare de mare 1 lingura, piper proaspăt măcinat 1 linguriță, 1 lingura ulei de masline.

Legumele se spala, se curata si se taie bucati mari.

Pieptul de pui se taie bucatele.

Legumele și carnea se pun la fiert în cca. 1500 ml apa rece, spuma dupa nevoie, apoi condimentam cu condimente, adaugam uleiul de masline si calim la foc mediu cca. 30 minute. Testați dacă legumele sunt fierte, apoi transferați-le într-un blender sau treceți-le cu un mixer vertical până se obține consistența dorită.

Supa se servește simplă sau cu crutoane.

 

Bafta si bafta!

Ingrediente Supa crema cu legume si carne de pui

Piept de pui cca. 300 g,

Cartofi albi 4 bucăți,

Morcovi 2 bucăți,

Ardei kapia 1 bucată,

Ceapă galbenă 2 bucăți,

Apio 2 tije,

Amestec de legume uscate a la Panacris 1lingură,

Sare de mare 1 lingură,

Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,

Ulei de măsline 1 lingură.

Categorii