Supa crema de mazare cu crenvursti
Reteta culinara Supa crema de mazare cu crenvursti din categoria Supe. Cum sa faci Supa crema de mazare cu crenvursti
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Supa crema de mazare cu crenvursti
Nu sunt deloc un fan al cârnaților de niciun fel, dar ocazional îmi place să mănânc o porție de cârnați. De data aceasta le-am adăugat la o supă cremă de mazăre super delicioasă.
1 ceapă 1 bucată de păstârnac 1 cartof mare sau 2 mici 350 gr mazăre congelată 1 lingura ulei sare piper negru 1 frunză de dafin maghiran uscat cimbru uscat 8 cârnați Curatam ceapa si pastarnacul, le spalam si le taiem bucatele mai mari. In uleiul incins pus intr-o oala se pune ceapa si pastarnacul. Se presară puțină sare și se pune capacul. Se lasa la foc mic, amestecand din cand in cand pana se inmoaie. Se adauga mazarea congelata, apoi cartofii curatati, spalati si taiati cubulete. Se stinge cu apa cat sa depaseasca legumele si se adauga frunza de dafin si cimbru. Se fierbe 15-20 de minute până când legumele sunt moi. Amestecați compoziția după îndepărtarea foii de dafin, adăugați mai multă apă dacă este prea groasă, asezonați cu sare, piper și adăugați măghiranul. Se mai fierbe 5 minute la foc mic si se stinge focul. Între timp, prăjiți cârnații în apă clocotită.Scoateți cârnații și tăiați-i în câte 3 bucăți, numărând 2 cârnați de porție. Serviți supa cremă fierbinte cu cârnați opărți și pâine neagră prăjită.Ingrediente Supa crema de mazare cu crenvursti
1 ceapa
1 bucata pastarnac
1 cartof mare sau 2 mici
350 gr mazare congelata
1 lingura ulei
sare
piper negru macinat
1 foaie de dafin
maghiran uscat
cimbru uscat
8 crenvursti