Supa-crema din legume deshidratate

Reteta culinara Supa-crema din legume deshidratate din categoria Supe. Cum sa faci Supa-crema din legume deshidratate

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Supa-crema din legume deshidratate

 

Va povesteam acum ceva vreme despre rezerva mea de legume deshidratate, pe care am obtinut-o cu ajutorul deshidratorului (dar se poate folosi la fel de bine si cuptorul electric cu termostat, setat la 40-45 grade, cuptorul cu gaz, folosit cu focul minim si usa deschisa, etc.) Pe unele le-am pastrat ca atare, pe altele le-am conservat in ulei de masline. M-am gandit sa va arat astazi cum ne-am vitaminizat noi cu ajutorul lor in anotimpul rece, si anume cu o supa buna si preparata rapid!

Ingrediente Supa-crema din legume deshidratate

Avem nevoie de:

legume deshidratate (rosii, dovlecei, castraveti, ardei gras, morcov, vinete)-cate 1 lingura din fiecare

vegeta naturala (preparata tot in casa)

verdeturi uscate (obtinute cu ajutorul deshidratorului)

2 linguri ulei de masline

sare, piper

1 praf chilli (eu l-am preparat in casa)

2 l apa

smantana/ iaurt/ creme fraiche pt. servit (optional)

Categorii