Supă cremă din legume mexicane

Reteta culinara Supă cremă din legume mexicane din categoria Supe. Specific Mexic. Cum sa faci Supă cremă din legume mexicane

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Supă cremă din legume mexicane

 

O supă cremoasă și tare bună în zilele acestea mohorâte de toamnă!Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE
Amestec de legume mexicane congelate (mazăre, porumb, ardei roșu, morcovi, fasole galbenă, fasole verde) cca. 400 g, Ceapă roșie 2 bucăți mici, Cartofi albi 3 bucăți medii, Ulei de măsline 1 lingură, Smântână de gătit cca. 200 ml, Apă rece cca. 750 ml, Sare Himalaya 1 lingură, Piper proaspăt măcinat 1 linguriță. Pentru servit: Saleuri Panacris sau crutoane aromatizate cu rozmarin și ulei de măsline, Parmesan ras cca. 100 g, Ulei de măsline.

Ceapa și cartofii, curățate și tăiate grosier, se pun la fiert într-o oală încăpătoare împreună cu legumele congelate, apa, uleiul, smântâna de gătit, piperul și sarea, cca. 30 minute, de la punctul de fierbere. Apoi se pasează manual sau cu ajutorul unui mixer vertical, până ce se obține textura potrivită gustului vostru.

Se servește împreună cu crutoane de casă sau saleuri a la Panacris și cu parmesan ras după preferința fiecăruia.

Așa acum revin la modul gătire și preparare, varianta de gospodină rapidă, supa cremă preparată cu ajutorul lui Arthur ;) blenderul super performant ce pe lângă râșnit, blenduit mai și fierbe, ArtMix de la Zepter!

Legumele congelate se pun în vasul blenderului. Apoi se adaugă ceapa, cartofii, curățați și tăiați grosier. Se asezonează de sare, piper, ulei, smântână și se adaugă apa, apoi se setează, blenderul la al doilea program de gătire „Supă cremă” cu ajutorul butonului de control rotativ. În 30 de minute, supa cremă e gata și numai bună pentru a fi savurată.

Am devorat-o alături de saleuri a la Panacris și parmesan ras, asezontă cu puțin ulei de măsline.

Spor și poftă bună!

Ingrediente Supă cremă din legume mexicane

Amestec de legume mexicane congelate (mazăre, porumb, ardei roșu, morcovi, fasole galbenă, fasole verde) cca. 400 g, Ceapă roșie 2 bucăți mici, Cartofi albi 3 bucăți medii, Ulei de măsline 1 lingură, Smântână de gătit cca. 200 ml, Apă rece cca. 750 ml, Sare Himalaya 1 lingură, Piper proaspăt măcinat 1 linguriță. Pentru servit: Saleuri Panacris sau crutoane aromatizate cu rozmarin și ulei de măsline, Parmesan ras cca. 100 g, Ulei de măsline.

Categorii