Supa de dovleac cu lapte de cocos - Reteta delicioasa si aromata

Reteta culinara Supa de dovleac cu lapte de cocos - delicioasa si aromata din categoria Supe. Cum sa faci Supa de dovleac cu lapte de cocos - Reteta delicioasa si aromata

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Supa de dovleac cu lapte de cocos - Reteta delicioasa si aromata

 

Supa de dovleac cu lapte de cocos este o mancare delicioasa si reconfortanta, ideala pentru zilele reci. Pentru aceasta Supa de dovleac cu lapte de cocos - Reteta delicioasa si aromata, sunt necesare urmatoarele ingrediente: dovleac, ceapa, usturoi, lapte de cocos, supa legume.

Ingrediente Supa de dovleac cu lapte de cocos - Reteta delicioasa si aromata 1 dovleac mediu, curatat si taiat cuburi 1 ceapa mare, tocata 2 catei de usturoi, tocati 400 ml lapte de cocos (o cutie) 500 ml supa de legume 2 linguri ulei de masline sau ulei de cocos Sare si piper, dupa gust fulgi de ardei iute

Cum se prepara Supa de dovleac cu lapte de cocos - Reteta delicioasa si aromata:

Curata si taie dovleacul in cuburi. Toaca ceapa si usturoiul. 

Intr-o oala mare, incalzeste uleiul la foc mediu.

Adauga ceapa si soteaza pana devine translucida, aproximativ 5 minute.

Adauga usturoiul si soteaza pentru inca 1-2 minute.

Pune cuburile de dovleac in oala si amesteca bine. Toarna supa de legume si adu la fierbere.

Redu focul si lasa sa fiarba la foc mic pana cand dovleacul devine moale, aproximativ 20-25 de minute.

Foloseste un blender de mana pentru a transforma supa intr-o consistenta cremoasa. 

Toarna laptele de cocos in supa si paseaza iar.

Condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Adu supa la fierbere usoara pentru inca cateva minute pentru a se combina toate aromele.

Serveste supa calda, decorata cu fulgi de ardei iute, daca doresti.

Ingrediente Supa de dovleac cu lapte de cocos - Reteta delicioasa si aromata

Ingrediente Supa de dovleac cu lapte de cocos - Reteta delicioasa si aromata

1 dovleac mediu, curatat si taiat cuburi

1 ceapa mare, tocata

2 catei de usturoi, tocati

400 ml lapte de cocos (o cutie)

500 ml supa de legume

2 linguri ulei de masline sau ulei de cocos

Sare si piper, dupa gust

fulgi de ardei iute

Categorii