Supa de dovleac cu paste si vin alb

Reteta culinara Supa de dovleac cu paste si vin alb din categoria Bucatarasi celebri. Cum sa faci Supa de dovleac cu paste si vin alb

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Supa de dovleac cu paste si vin alb

 

INGREDIENTE
1/2 lingura ulei 1/2 ceapa mica, tocata foarte fin 250 grame dovleac, curatat de coaja si taiat cuburi mici 60 ml vin alb/ Vermouth 600 ml supa (se poate obtine din cub concentrat) 1 foie de dafin 60 grame paste mici Parmezan ras

Ingrediente Supa de dovleac cu paste si vin alb

1/2 lingura ulei

1/2 ceapa mica, tocata foarte fin

250 grame dovleac, curatat de coaja si taiat cuburi mici

60 ml vin alb/ Vermouth

600 ml supa (se poate obtine din cub concentrat)

1 foie de dafin

60 grame paste mici

Parmezan ras

Categorii