Supa de gulioare cu scaricica afumata si tarhon

Reteta culinara Supa de gulioare cu scaricica afumata si tarhon din categoria Supe. Specific Ungaria. Cum sa faci Supa de gulioare cu scaricica afumata si tarhon

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Supa de gulioare cu scaricica afumata si tarhon

 

  Zilnic in drumul spre serviciu am de tranzitat piata orasului. De aceasta data mi-au tras cu ochiul gulioarele verzulii si crude. Imediat mi-au sticlit ochii si s-a declansat beculetul de pofta. Daca-s cu vitamina C, cu placere. Pentru reteta m-am inspirat de aici http://www.lajosmari.hu/kategoriak/fogasok/levesek/levesek-hussal  

Ingrediente Supa de gulioare cu scaricica afumata si tarhon

3 gulioare

3 morcovi mici

2 cartofi

1 ceapa

1 bucata scaricica afumata [500-800 gr]

1 pahar smantana grasa 25%

sare Hymalaia

patrunjel verde

1 ardei iute

3 linguri tarhon in otet

2 oua

1 lingura rasa untura de rata

5 linguri faina alba

sare

Categorii