Supa de legume pasate, cu ceapa rosie si crutoane

Reteta culinara Supa de legume pasate, cu ceapa rosie si crutoane din categoria Supe. Specific Romania. Cum sa faci Supa de legume pasate, cu ceapa rosie si crutoane

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Supa de legume pasate, cu ceapa rosie si crutoane

 

Este o supă foarte ușoară, chiar aproape dietetică, pe care o prepar mai ales în zilele de post. Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 3 litri de supă și am pregătit crutoane din 10 felii de pâine toast.

Ingrediente Supa de legume pasate, cu ceapa rosie si crutoane

4 cartofi

4 morcovi

2 pătrunjei

2 păstârnaci

1 țelină medie

1 ceapă mare

4 căței de usturoi

1 legătură de frunze de pătrunjel

1 ceapă roșie mică

ulei de floarea soarelui pentru călit ceapa și usturoiul

sare

piper

crutoane

Categorii