Supa de legume pasate, cu ceapa rosie si crutoane
Reteta culinara Supa de legume pasate, cu ceapa rosie si crutoane din categoria Supe. Specific Romania. Cum sa faci Supa de legume pasate, cu ceapa rosie si crutoane
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Supa de legume pasate, cu ceapa rosie si crutoane
Este o supă foarte ușoară, chiar aproape dietetică, pe care o prepar mai ales în zilele de post. Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 3 litri de supă și am pregătit crutoane din 10 felii de pâine toast.
Ingrediente Supa de legume pasate, cu ceapa rosie si crutoane
4 cartofi
4 morcovi
2 pătrunjei
2 păstârnaci
1 țelină medie
1 ceapă mare
4 căței de usturoi
1 legătură de frunze de pătrunjel
1 ceapă roșie mică
ulei de floarea soarelui pentru călit ceapa și usturoiul
sare
piper
crutoane