Supa de mazare cu pulpe de rata

Reteta culinara din categoria Supe. Specific Romania. Cum sa faci Supa de mazare cu pulpe de rata

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Supa de mazare cu pulpe de rata

 

INGREDIENTE
2 bucati de pulpa rata 2 bucati de morcov 1 bucata ceapa alba 1 bucata ceapa rosie 1 bucata patrunjel ( radacina) 1/2 bucata telina 1/2 bucata gulie 1 bucata conserva de mazare Ingrediente pentru galuste 1 ou 1 varf de lingurita de sare 100 ml apa minerala rece 4 linguri cu varf de faina

Pentru inceput punem apa la fiert , cand apa clocoteste se adauga in ea pulpele de rata care in prealabil au fost spalate. Odata cu pulpele de rata se adauga si zarzavatul ( in afara de mazare) care se taie si el cubulete.

Cand pulpele sunt fierte se scot pe o farfurie , se dezoseaza si se marunteste carnea. Se pun din nou in oala alaturi de conserva de mazare .

Pentru galuste, spargem oul in care adaugam sarea apoi incepem sa il batem putin, se adauga apa minerala rece apoi se completeaza treptat cu faina pana devine un aluat cu o consistenta mai moale . Dupa omogenizarea compoztiei se lasa aluatul putin sa stea si se incepe ruperea lor cu lingura sau cu forma de galuste.

Ingrediente Supa de mazare cu pulpe de rata

2 bucati de pulpa rata

2 bucati de morcov

1 bucata ceapa alba

1 bucata ceapa rosie

1 bucata patrunjel ( radacina)

1/2 bucata telina

1/2 bucata gulie

1 bucata conserva de mazare

Ingrediente pentru galuste

1 ou

1 varf de lingurita de sare

100 ml apa minerala rece

4 linguri cu varf de faina

Categorii