Supa de pui cu hrisca
Reteta culinara Supa de pui cu hrisca din categoria Supe. Cum sa faci Supa de pui cu hrisca
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Supa de pui cu hrisca
Supa aceasta nu are nimic special. Se face clasic, ca orice supa de pui. Ceea ce o deosebeste de alte supe este ca in loc de taietei, sau orez am folosit hrisca . Este pentru prima oara cand folosesc asa ceva si am avut oarece retinere, mai ales ca ma gandeam ca n-o sa le placa baietilor mei (ca mie imi place sa experimentez tot felul de gusturi noi). Dar uite ca n-a fost asa. Supa cu hrisca a fost primita cu mare entuziasm, asa ca urmeaza si alte retete cu ea.
Ingrediente Supa de pui cu hrisca
500 g carne de pui cu mult os (spate, eventual aripi)
4 morcovi medii, curatati
1 radacina de patrunjel, curatata
1 telina mica, curatata
2 cepe mici, intregi, curatate
1 foaie de dafin
2 ciusoare
1 legatura patrunjel verde
1 cana seminte de hrisca, spalate bine
sare, piper dupa gust