Supa de pui reteta veche reinterpretata
Reteta culinara din categoria Supe. Specific Romania. Cum sa faci Supa de pui reteta veche reinterpretata
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Supa de pui reteta veche reinterpretata
Provocarea GastroArt Si eu am acceptat provocarea de a gati o supa dupa o reteta veche, cea propusa de domnul Cosmin Dragomir. Am folosit rasol de pui din comert din lipsa de altceva si am reinterpretat reteta, adaugand in supa galuste de cartofi cu faina si gris si putin turmeric pentru un plus de savoare si culoare.
Ingrediente Supa de pui reteta veche reinterpretata
1 tacam de pui
2 cepe
2 morcovi
1 felie de telina
pastarnac
patrunjel
ardei gras
patrunjel frunze
sare
piper
300 g cartofi fierti
1 ou
50 g faina
30 g gris
1 varf de lingurita de turmeric
sare
piper